artikel

Misset Horeca 1

Horeca

Misset Horeca 1

Misset Horeca 1

Recensiesites profiteren van bedrog

Iens, Zoover, Eet.nu staan vol met valse reviews en onzinnige ranglijstjes. De sites die de horeca zo hard aanpakken, zijn zelf verre van smetvrij. Een recensie is zo geplaatst. Misset Horeca dook in de leugenachtige wereld van de (nep)recencies.

Analyse Vondeltuin

De Vondeltuin is de achtertuin van Amsterdam. De sfeer is gezellig en de bezoekersaantallen nemen toe, maar het resultaat blijft achter door te hoge inkoopkosten en te lage productiviteit. Dat kan veel beter. HTC adviseert.

Wijnbar als pijpenla tussen cafés

In Utrecht tussen bierzuipende studenten een upscale wijnbar beginnen. Ernest Lefebvre had het lef en startte met compagnon Wim Wiersma eind oktober 2011 Lefebvre. Het is

Aan de gang met wilde gans

Het overschot aan wilde ganzen biedt kansen voor koks. Het vlees is relatief goedkoop en kost circa €15 per kilo. Nadeel is dat ganzenvlees bewerkelijk is. Leveranciers spelen hier op in en bieden kant-en-klare patés en gerookte ganzenborst aan.

Reageer op dit artikel