artikel

Misset Horeca 12

Horeca

Misset Horeca 12

Misset Horeca 12

Kopstuk Ad Schaap

Beren Holding-eigenaar Ad Schaap heeft het imago van een harde ondernemer. ‘Ik vind mezelf heel benaderbaar, maar anderen vinden dat niet.’ De Rotterdammer heeft net gebroken met vriend en zakenpartner Robert Cramwinckel. ‘We zijn uit elkaar gegroeid.’

Trendtour: Hippe clubs in hoofdstad

Een nieuwe rubriek: Trendtour. Omdat de clubscene in Amsterdam floreert, staan de hipste clubs van de hoofdstad centraal in de eerste editie. De lijst is mede samengesteld op basis van de connaisseurs zelf: de clubondernemers.

Gast aan duurdere wijn door iPad

Vijf iPads helpen de gast in Koozie aan de wijn. Zelfs de duurdere exemplaren moeten in het nieuwste horecabedrijf van Oss voor iedere portemonnee bereikbaar zijn. DAt kan doordat ondernemer Pierre Vink een ander opslagpercentage hanteert.

Paling en lever als margepakker

Een Spaanse topkok en de plaatselijke Japanner brachten chef Dennis van Dijk van Solo eten&drinken in Amsterdam op het idee om paling met eendenlever te combineren. De spannende creatie is goed voor een brutowinstmarge van bijna 80 procent.

Reageer op dit artikel