artikel

Misset Horeca 13

Horeca

Misset Horeca 13

Misset Horeca 13

Kopstuk architect Rob Wagemans

Ontwerpen voor de kosmopoliet die de stad wil ontvluchten. Dat is wat Concrete doet. Het bureau van Rob Wagemans behoort tot de wereldtop op het gebied van interieurarchitectuur. ‘Onze interieurs beantwoorden aan verborgen verlangens.’

Designkamer vol technisch comfort

Het eerste Pullman-hotel van Accor staat in Eindhoven. Designer Klein Associates richtte 205 nieuwe kamers in. Opvallend zijn de transparante badkamer en de technische snufjes, waaronder het connectiviteitspaneel.

Thema dranken: Licht en duurzaam

Licht is lekker. Geen of minder alcohol is de trend in drankenland. Daarnaast doet de streek het goed bij zowel wijnen als bieren. Maar kwaliteit staat wel voorop. Cocktails blijven populair. Een special van negen pagina’s met alle trends per segment.

Lijnrechte keuken

Er kan een meetlat langs de strak opgemaakte gerechten van Luc Kusters. Geen wonder dat de keuken van Bolenius in Amsterdam voor ‘Cuisine liniaal’ doorgaat. Zijn gerechten zijn licht, sober qua ingrediëntengebruik en in smaakbalans.

Reageer op dit artikel