artikel

Misset Horeca 14

Horeca

Misset Horeca 14

Misset Horeca 14

Kopstuk Marcel van Aelst

Hotelier Marcel van Aelst is net terug uit Japan, waar hij de gevolgen van de aardbeving in alle hevigheid meemaakte. ‘Het meest zorgelijke was de straling.’ Terugkeren naar Nederland kwam niet in hem op. ‘Ik was the captain on the ship.’

Trendtour: nieuwste hotels Londen

Londen is the place for… nieuwe hotels! Voor juli 2012 komen er liefst 41 bij. Die maand starten de Olympische Spelen. Voor bouwers en hoteliers een race tegen de klok. Enkele hotels zijn al opgeleverd. Zoals W, inclusief exclusief Hollands welvaren.

Beachclub Fuel in Bloemendaal

Danny Kroonstuivers vorige zaak brandde af. In plaats van bij de pakken te gaan neer zitten, ging hij aan de slag om een nog beter concept neer te zetten. Beachclub Fuel in Bloemendaal heeft een open en relaxte sfeer, maar op zondag wordt er geknald.

Allemansvirend: lauwwarme zalm

Van jong tot oud, bijna elke gast van De Oude Smidse in Ouderkerk aan de Amstel is dol op de gemarineerde Noorse zalm met aardappelsalade. Doordat chef Theo Kusters de vis even warm maakt, komen de smaken op het bord nog meer naar voren.

Reageer op dit artikel