artikel

Misset Horeca 15

Horeca

Misset Horeca 15

Misset Horeca 15

Kopstuk Duncan Stutterheim

Sensation en Mystery Land. Dance events met klinkend succes in Nederland en daarbuiten. Nu wil organisator ID & T de Verenigde Staten veroveren. Eigenaar Duncan Stutterheim gaat er zelfs voor in New York wonen. ‘Wij komen iets moois brengen.’

‘Onder de wol’

Geen designer, maar 22 kunsternaars nemen 31 hotelkamers van Landgoed Avegoor in Ellecom onder handen. Elke kamer krijgt zo een unieke uitstraling. Petra Aalbers ging aan de slag met wol. De kamer heeft heel toepasselijk ‘Onder de wol’.

Top 100 grootste bedrijven

De omzet van de honderd grootste spelers groeide vorig jaar met 2 procent naar €5,36 miljard. Veel te weinig om het verlies van 8 procent in 2009 goed te maken. Door bezuinigingen was het nettoresultaat positief.

Samenwerking inspireert

Tweesterrenkok Moshik Roth van ’t Brouwerskolkje in Overveen is enorm geïnspireerd sinds hij samenwerkt met een nieuwe partner. Het leidde onder meer tot het gerecht ‘You & me’ en het nastreven van een hoger doel: de beste kok van de wereld worden.

Reageer op dit artikel