artikel

Misset Horeca 17

Horeca

Misset Horeca 17

Misset Horeca 17

Kopstuk Khalid Oubaha

Khalid Oubaha, eigenaar van 21 zaken, vocht de afgelopen jaren tegen brouwers en banken, maar vooral tegen Sjoerd Kooistra. ‘Hij wilde me kapot maken’. Oubaha is ouders en wijzer geworden. Het vechtertje laat zijn hart spreken.

‘Open’ keuken in BarRestaurant

De naam dekt volledig de lading. BarRestaurant is zowel bar als restaurant. Upscale én toch laagdrempelig. Het nieuwe bedrijf in Ouderkerk aan de Amstel an sich is een prima compromis. Dat geldt zeker ook voor de ‘open keuken’.

De Balans, aflevering 6

Het mooie terrasweer heeft de omzet van De Lindenhof in april opgestuwd naar €111.000,-. Dat is boven de toch al ambitieuze begroting. ‘Ik weet niet of we volgend jaar weer zo’n goede aprilmaand meemaken’, twijfelt Sander van Veenendaal.

Klassiek, modern en betaalbaar

Patrick van der Kroft maakt culinair furore met zijn restaurant Kroft in Hoorn. Klassie koken met een moderne touch en voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteit, is zijn usp. Dat mondt uit in een gambatartje met salade van avocado en oestermayonaise.

Reageer op dit artikel