artikel

Misset Horeca 18

Horeca

Misset Horeca 18

Misset Horeca 18

Kopstuk Marco Poldervaart

Geen enkele Friese kok timmerde de afgelopen jaren meer aan de weg dan Marco Poldervaart. Er lag een glansrijke toekomst voor hem in Harlingen, tot hij twee weken geleden plotseling opdook in Aalst, Bommelerwaard. Wat ging er mis in het Hoge Noorden?

Trendtour: Nieuwste designhotels

Anoushka Hempel is back. De vrouw die het eerste boetiekhotel in de wereld startte, deed onlangs ook de restyling. Ofwel Blake’s in Londen is werderom trendsetter. Naast Blake’s nog zes andere, soms compleet nieuwe hotels met design als handtekening.

Thema bier: shoppen voor pils loont

Het is weer tijd voor het unieke en in ere herstelde pilsoverzicht, ofwel; welke brouwers doen er toe in Nederland én wat rekenen zij voor een fust? Shoppen loont meer dan ooit, zo blijkt. Verder: vrouwen zoeken toenadering tot bier in plaats van andersom.

Herkenbare smaak verkoopt

Nederlandse producten als griesmeelpudding krijgen een moderne uitvoering bij Wilde Zwijnen in Amsterdam. Chefs Jayms Pool en Frenk van Dinther maken er een crème brulee van. De smaak die gasten (her) kennen van vroeger verkoopt zichzelf.

Reageer op dit artikel