artikel

Misset Horeca 20

Horeca

Misset Horeca 20

Misset Horeca 20

Kopstuk Marcel Mingers

Er is in Nederland een overkill aan festivals. Het is Marcel Mingers een doorn in het oog. Zijn Extrema Outdoor (45.000 bezoekers) is al jaren een succes. De klad begint er echter in te komen in festivalland. ‘Iedere snotaap organiseert wel een festivalletje.’

Trendtour: hotspots op Ibiza

Hedonisme viert hoogtij op Ibiza. Ofwel een levenshouding gebaseerd op genot. Het Spaanse feesteiland biedt volop genot én fraaie natuur. Ibiza trekt steeds meer toeristen, het aantal Nederlandse toeristen is zelfs verdubbeld. Dit zijn de hotspots.

Beachclub in de Achterhoek

In de omgeving van Winterswijk verwacht je geen strand. Toch openden Mike en Sabine Vrijdag daar op 12 mei Strandlodge Winterswijk. Achter het restaurant met twee verdiepingen ligt het Strandbad. De beachclub ontstond in 1933.

Mooi zomers kleurenspel

Kooktalent Julien van Stokkem (Zebs, De Bilt) is visueel ingesteld. Zijn zomerse cheesecake is een kleurenspel. Toch is deze chef er steeds meer van overtuigd dat mooi koken geen voldoening geeft op de lange termijn. Hij wil gezond ondernemen en niet opbranden.

Reageer op dit artikel