artikel

Misset Horeca 22

Horeca

Misset Horeca 22

Misset Horeca 22

Kopstuk Paul de Wit

‘Wie niet opruimt, kan niet succesvol zijn.’ Typisch een uitspraak van Paul de Wit, eigenaar van eet- en drinkformule Wonder’s. Hij wordt daardoor beschouwd als de Cruijff van de cafés. De Wit ziet alles net een fractie eerder en scherper dan een ander.

Nieuwste hotels Amsterdam

In het afgelopen jaar is een aantal prachtige hotels opgeleverd in Amsterdam. Tussen 2009 en 2013 komen er bijna 3500 hotelkamers bij. Critici zijn onder meer van mening dat er een overaanbod is aan vier- en vijfsterrenaccomodaties.

Nieuw schnitzelconcept

Wie het Schnitzelparadies in Roermond betreedt, waant zich in Duits-Oostenrijkse sferen. De nieuwe formule serveert vijftig schnitzelvarianten. De eerste volle maand bedroeg de omzet €60.000,- . ‘Dat hadden we gehoopt, maar niet verwachtn.’

Voorliefde voor groenten

Geert-Jan Vaartjes, chef de cuisine van restaurant De Heeren van Harinxma in Beetsterzwaag, heeft een voorliefde voor het Friese/Nederlandse product. Dat maakt hem tot een ware exponent van de Nordic Cuisine. ‘Ik wil een wauw-effect creëren.’

Reageer op dit artikel