artikel

Misset Horeca 23

Horeca

Misset Horeca 23

Misset Horeca 23

Kopstuk John Beeren

Op het juiste moment op de juiste plek de juiste beslissing nemen. Dat is in een notendop de filosofie die John Beeren toepast in zijn restaurant. De patron reflecteert op 35 jaar De Bokkedoorns, maar denkt nog lang niet aan stoppen.

Hotspot

De bierdrinker van het type pilspens en ongepolijste manieren zal er niet snel te vinden zijn. Die voelt zich niet thuis in het verfijnde interieur van dit café dat hoort bij de brouwerij Mikkeler, in het centrum van Kopenhagen.

Van feestcafé tot eetcafé

Broers Rick en Remco Glas bouwden eigenhandig hun feestcafé Seasons in IJmuiden om tot Loeca eten & drinken. De nieuwe werktijden zijn even wennen, maar de omzet ligt op koers om de geschatte €250.000,- het eerste jaar te halen.

Klassiek dessert anno 2011

Slagroom, chocolade en vanille zijn de bekende smaakmakers van de klassieke Dame Blanche. Chef-kok Benny Cok van Chique! in Alphen aan den Rijn bedacht een nieuwe culinaire invulling van dit dessert. Het mondgevoel en de opmaak zijn verrassend anders.

Reageer op dit artikel