artikel

Misset Horeca 24

Horeca

Misset Horeca 24

Misset Horeca 24

Kopstuk René Wildeman

Hij mag dan strak in het pak zitten, general manager René Wildeman van De Roode Leeuw steekt graag zelf zijn handen uit de mouwen. De goedlachse hotelier over het eeuwfeest van zijn hotel, de invloed van internet en een koninklijk predikaat.

Hotspot

Een kamer van het kleurrijke en futuristische hotel Room Mate Valentina in Mexico City. De kleine hotelketen voert een mooi marketingprincipe door, in ieder hotel staat een fictief persoon centraal. In dit geval Valentina, architect en bergbeklimmer.

Jong(st)e ondernemer

Estee Strooker is misschien wel de jongste horecaondernemer van Nederland. De 20-jarige won het kooktv-programma Masterchef en startte haar eigen restaurant, ’t Amusement in Arnhem. In deze bedrijfsreportage staat de eigenwijze autodidact centraal.

Duurzaam en ambachtelijk

Friese boerenzoon én chef Willem Schaafsma heeft hart voor de natuur en veel vak- en productkennis. In restaurant Eindeloos in Leeuwarden werkt hij graag duurzaam en laat zijn ambacht zien door een hele boerderijkip in een gerecht te verwerken.

Reageer op dit artikel