artikel

Misset Horeca 25

Horeca

Misset Horeca 25

Misset Horeca 25

Kopstuk Bert van der Leden

Hij is de man achter het meest spraakmakende horecabedrijf dat ons land ooit heeft gekend, de Supperclub. Nu wil Bert van der Leden het niveau van de Wallen opkrikken, te beginnen met een stripteasebar-op-niveau. ‘Yab Yum is niet mijn ding.’

Kopzorgen bij realisatie Hotel Dom

De oude gevel van Hotel Dom verhult de moderne, luxe inhoud, In april ging het sexy Four (restaurant/cocktailbar) al open en sinds kort wordt overnacht in de elf suites. De realisatie van het project in hartje Utrecht kostte ondernemer Jan van der Grift kopzorgen.

Bar van €20.000 als verbindingstuk

De bar van ’t Mulderhuys in de Bommelerwaard is de verbinding tussen restaurant en loungecafé. Met een niveauverscyil tussen die twee ruimtes van 45 centimeter had ondernemer Adri van Ooijen al zijn creativiteit nodig om een werkbare oplossing te vinden.

Herkenbare kwaliteit uit Frankrijk

‘Grondstoffen zijn bepalend voor signatuurgerechten’, zegt Fred Mustert van restaurant Fred in Rotterdam. Een ‘mannetje’ haalt voor hem kwaliteitsproducten uit Frankrijk, zoals Mierleend. Fred heeft herkenbare gerechten met een refraïchement.

Reageer op dit artikel