artikel

Misset Horeca 28

Horeca

Misset Horeca 28

Misset Horeca 28

Derde driesterrenzaak moet komen

De serie ‘Sterrenkoorts’sluit af met Michelin-hoofdinspecteur Werner Loens, die op 28 november wel eens groot nieuws kan hebben: jaren was het gebrek aan constantie het argument om geen derde ster te geven. ‘Die is er nu wel’, zegt Loens.

Ben Woldring

Ben Woldring was 13 toen hij Bellen.com lanceerde. Inmiddels exploiteert hij negen vergelijkingssites. Een gesprek met hem leidt tot een belangrijke conclusie: als het om online-klagers gaat, kan de horeca nog heel wat leren van de telecommarkt.

Haags stel gaat voor Fries avontuur

Voor het bruisende Den Haag naar het Friese Olderbekoop is nogal een stap. Kim Linse en Marcel Schwirz gingen de uitdaging aan en kochtend een tanend familiehotel. Dat knapten ze voor €1,5 miljoen op, waarbij de historie van het pand respecteerden.

Gerookte gans uit eigen jacht

Restaurateur Hans Kempers van Vroeg in Bunnik heeft jagen als hobby. De wilde ganzen die hij schiet, ‘tovert’ chef Geiner de Wildt om tot een ambachtelijk gerookte ganzenborst. Samen met geweckte pruimen en versgebakken fruitbrood een succesnummer.

Reageer op dit artikel