artikel

Misset Horeca 30

Horeca

Misset Horeca 30

Misset Horeca 30

Wouter Fijnaut: een bewogen jaar

Horecadirecteur Wouter Fijnaut van Heineken kijkt terug op een bewogen jaar. Op de affaire Olm, de nasleep van de Kooistra-zaak en het vernietigende rapport van KHN over bierbinding.

Wellnessboot klantentrekker hotel

‘Auto, Vliegtuug, Dun Trein, Dun Boewt’, zong Rowwen Hèze uit America (L) ooit. Iets verder, in Mill, zijn er in Dormylle Hotel & Spa een auto, een vliegtuig en een (wellness )boot verwerkt. De laatste is een klantentrekker en die trein komt er ook nog wel.

Trendtour Boedapest

Er heerst in Boedapest een even creatieve en dynamische vibe. Zoals in Berlijn. Op de meest wonderlijke plaatsen openen hippe alternatieve bars en restaurants. Bovendien zijn er lage prijzen in horeca en vastgoed. Een eis om het nieuwe ‘Berlijn’ te worden.

Honderd wijnen aan de muur

Maar liefst honderd wijnen per glas verkoopt Bart Hampsink van J&H Winebar in Oldenzaal. De wijnkaart hangst als het ware aan de muur. Gasten kunnen rondkijken, kiezen en advies vragen. Mensen enthousiast maken voor wijn, is de missie van Hampsink.

Reageer op dit artikel