artikel

Misset Horeca 31

Horeca

Misset Horeca 31

Misset Horeca 31

Bloemendaal: drie tweesterrenzaken

Bloemendaal is sinds maandagt 28 november het culinair epicentrum van Nederland. Door de toekenning van een tweede Michelinster aan Chapeau!, telt de gemeente liefst drie restaurants met twee sterren.

Pierre Wind gaat voor alcoholvrij

Chefkok en foodstylist Pierre Wind heeft iets nieuws ontwikkeld voor de horeca: Happy Drinks. Deze maand begint hij een groot offensief om de alcoholvrije cocktails letterlijk en figuurlijk op de kaart te krijgen.

Wynand Vogel stopt ermee

Elf jaar werd Wynand Vogel vanuit het niets een van de machtigste mensen in de Nederlandse culinaire wereld: hoofdsinspecteur van Lekker. Nu de restaurantgids aan de vooravond van veranderingen staat, stopt Vogel per 1 januari.

Misset pakt uit op Horecava 2012

In de Rai Amsterdam vindt van 9 tot en met 12 januari de Horecava 2012 plaats. Misset Horeca pakt dit jaar flink uit met diverse presentaties en een imposante stand van ruim 60 meter lang. U bent van harte uitgenodigd!

Reageer op dit artikel