artikel

Misset Horeca 35

Horeca

Misset Horeca 35

Misset Horeca 35

Avontuur

Aad Havermans ruilde een uurloon van €200,- in voor een strandavontuur. In Scheveningen exploiteert de voormalige advocaat nu drie jaar paviljoen Buiten. ,,Ik verdien nog geen kwart van wat ik had, maar dit is wat ik wil.’’

TripAdvisor

Nederlander Jerry van Schaik is succesvol in Roemenië. Zijn Rembrandt-hotel staat al jaren heel hoog genoteerd bij TripAdvisor.com, zelfs twee jaar op de eerste plek. ,,Amerikaanse bezoekers hechten er erg veel waarde aan.’’

Samenwerking

Het nieuwe Westcord-hotel en het WTC werken in Leeuwarden intensief samen. De receptie wordt gedeeld, de horeca-exploitatie en de ruimtes op drie verdiepingen zijn in handen van het WTC. ,,Als wij het goed doen, gaat het met het WTC ook goed, en andersom.’’

Muskaatwijn

De Italiaanse huiswijn Ca’Vive is de favoriet van de gasten. Eigenaar Lucienne Nicolai en bedrijfsleider Jeroen Meppelink roemen echter de Australische muskaatwijn Brown Brothers.

Reageer op dit artikel