artikel

Misset Horeca 37

Horeca

Misset Horeca 37

Misset Horeca 37

Ysebrandt Wermenbol

Ysbrandt Wermenbol kookte bij Le Marron een Michelin-ster en reageerde adequaat op de crisis. Op advies van zijn schoonvader opende hij een brasserie. Hij leverde er zijn private dining voor in. Met succes.

Hotelmarkt herstelt

De hotelmarkt maakt volgend jaar een begin met serieus herstel, verwacht een meerderheid van de hoteliers. Volledig herstel komt op z’n vroegst vanaf 2011, zo blijkt uit het Hosta-rapport 2009, de jaarlijkse graadmeter van onderzoeksbureau Horwath HTL.

Goede resultaten

Ongelooflijk goede cijfers voor NuNu in Schalkaar en Het Hooihuis in Roosendaal. Waar andere bedrijven klagen over tegenvallende cijfers, zijn de omzet en het resultaat van beide bedrijven gestegen ten opzichte van 2008. De vijfde aflevering van zakenserie De Balans.

De Naakte Chef

Martin Kruithof heeft nooit ergens last van, ook al is hij niet bewust bezig met zijn gezondheid. Af en toe een sauna of een zwembad en een ijzeren gestel houden hem gezond.

Reageer op dit artikel