artikel

Misset Horeca 42

Horeca

Misset Horeca 42

Misset Horeca 42

Oktoberfeesten

De Duitse oktoberfeesten veroveren hun plek in Nederland. Een happening voor de hele familie, maar bovenal boort het een nieuwe doelgroep aan en stimuleert het de bierverkoop.

Anticyclisch investeren

€6000.000,- investeren in een discotheek lijkt op roeien tegen de stroom in. David Brons (l) en Twan Krebbers lieten zich er niet door weerhouden. Hun Matrixx in Nijmegen onderging een flinke metamorfose.

Koe op zilveren schaal

Pronkstuk op de klassieke kaar van restaurant Boas in Deventer is de côte de boeuf van Maas-Rijn-IJsselrund met béarnaisesaus. Wie deze hardloper bestelt, krijgt een halve koe op een zilveren schaal geserveerd.

Sterambitie

Jürgen Eikholt heeft zijn sterambitie op een lag pitje gezet. Door de crisis heeft het voor de eigenaar van De Schat in Nijmegen niet langer absolute prioriteit. ,,Het heeft een negatief imago, met een ster ben je bijna een paria.’’

Reageer op dit artikel