artikel

Misset Horeca 43

Horeca

Misset Horeca 43

Misset Horeca 43

Apple Store nieuw café

De Heineken Beertender, het 4 uurmoment van Cup-a-soup en de Amstel-campagne met de drie vrienden. Toekomstkijker Jempi Moens stond aan de wieg van deze successen. Zijn nieuwste troef: ‘De Apple Store is het nieuwe café.’

Kracht van verlichting

Topontwerpers Jeroen Heine en Maurice Mentjens over verlichting, het meest onderschatte aspect van een horeca-interieur. ‘Ondernemers geven te veel geld uit aan armaturen en led-verlichting wordt overschat.’

Downgraden

Hans van Wolde, Michèl Kagenaar en Cor Schagen hebben iets gemeen: ze doen aan downgrading, misschien wel de trend van 2010. Maar het kan ook anders, bewijst Pathé. Zij maakt van de film een compleet avondje uit.

Trendgids.nl

Negen pagina’s met bedrijven die u moet hebben gezien. Nederland blijkt ook dit jaar een kweekvijver van vernieuwende horeca. Een overzicht van de opvallendste nieuwe zaken.

Reageer op dit artikel