artikel

Misset Horeca kiest lekkerste kasteleinsbier

Horeca

Misset Horeca en de Alliantie van Biertapperijen organiseren op 18 mei de tweede Nationale Kasteleinsbier Verkiezing. Bij café ’t Molentje in Oisterwijk worden de lekkerste huisbieren van Nederland geproefd. Cafés (of restaurants) met een eigen huisbier worden opgeroepen zich aan te melden.

Misset Horeca kiest lekkerste kasteleinsbier

De Nationale Kasteleinsbier Verkiezing is een initiatief van Misset Horeca. Twee jaar geleden vond de eerste verkiezing plaats. Bieren uit heel Nederland kwamen op tafel. Nadat twee panels de bieren blind hadden geproefd en alle bieren punten hadden toegekend, werden de vier best beoordeelde bieren nogmaals aan de lippen gezet. Het was uiteindelijk Wiegeleir van café Zomerlust uit Tilburg dat als lekkerste uit de bus kwam.

Weet Wiegeleir dit jaar zijn titel te behouden? Of gaat u bier de hoogste ogen gooien? Doe mee! Er is wel één beperking: het moet zelf gebrouwen zijn, of gebrouwen naar eigen specificaties. Etiketbieren – dat wil zeggen, bestaande bieren die worden voorzien van een eigen etiket – zijn deze dag niet welkom.

Deelname aan de Nationale Kasteleinsbier Verkiezing staat ook open voor cafés die niet zijn aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen. Ieder café dat zelf een bier brouwt of laat brouwen is welkom!

In het supplement Misset Café zal uitgebreid verslag worden gedaan van de proeverij. Vindt u het leuk om uw bier aan de kundige proevers voor te schotelen? En om er deze dag zelf bij te zijn? Meld u dan uiterlijk 31 april aan via: missetcafé@reedbusiness.nl. Na aanmelding krijgt u alle details over de opzet van de proeverij te horen

Reageer op dit artikel