artikel

Misset Horeca verandert

Horeca

In deze kolommen lichtte ik vorige week een tip van de sluier op, in deze uitgave geef ik opening van zaken. Elders in dit nummer bent u uitgebreid geïnformeerd over de nieuwe Misset Horeca. Uw vakblad ondergaat namelijk een flinke opknapbeurt. Volgende week ontvangen de abonnees het vernieuwde magazine en daarna verschijnt het niet meer wekelijks maar veertiendaags. Uiteraard met meer redactionele pagina’s, op dikker papier en met een meer glossy uitstraling.

Misset Horeca verandert

Naast de frequentiewijziging is een andere aanpassing dat de supplementen Misset Hotel, Misset Restaurant en MissetCafé worden geïntegreerd in de nieuwe redactionele formule. Een formule met als kernwaarden verdieping en inspiratie. Uit diverse lezerssessies bleek dat dit de informatie is die lezers in een vakblad willen terugzien.

Internet is inmiddels informatiebron nummer één als het gaat om nieuws of om het vinden van antwoorden op urgente vragen.Een vakblad moet verrassen, inspireren, trends signaleren en verdieping en achtergronden bieden. Dat is wat Misset Horeca nog meer gaat doen. We gaan analyses brengen bij het nieuws, trends signaleren en vaktechniek en ondernemersinformatie brengen om u te helpen bij het runnen van uw bedrijf. We brengen u informatie op het gebied van eten, drinken en slapen – met behoud van de herkenbaarheid voor restaurants, hotels en cafés . Al het nieuws vindt u daarnaast op de website en in de nieuwsbrieven van MissetHoreca.nl.

Met deze veranderingen nemen we ook afscheid van medewerkers die van groot belang zijn geweest voor het gezicht van Misset Horeca. We gaan met minder redacteuren verder. Ook met minder columnisten. Enkele van hen schrijven in deze editie hun laatste bijdrage. Aan al deze medewerkers zijn wij grote dank verschuldigd. Met enkele columnisten gaan we verder, met name hen die buitenlandse trends voor u gaan signaleren en vertalen naar de Nederlandse markt.

Eéncolumnist wil ik speciaal vermelden. Na 25 jaar nemen we afscheid van Mr. Horeca Dick Wildeman. Hoewel Dick begrijpt dat het stokje moet worden overgedragen aan een jongere generatie, vindt hij het afscheid jammer. Na zijn afscheidsinterview vroeg hij me nadrukkelijk om ‘de Misset’ te blijven sturen, want hij wil hem absoluut blijven lezen. Wij rekenen erop dat dit ook voor u geldt. Tot volgende week.

Reageer op dit artikel