artikel

Misset Horeca zoekt crisisbestendige ondernemers

Horeca

Gaan we bij de pakken neerzitten of maken we er het beste van? Misset Horeca is op zoek naar ondernemers en managers die juist in moeilijke tijden het beste uit zichzelf, medewerkers en het bedrijf naar boven halen.

Misset Horeca zoekt crisisbestendige ondernemers

Gaan we bij de pakken neerzitten of maken we er het beste van? Misset Horeca is op zoek naar ondernemers en managers die juist in moeilijke tijden het beste uit zichzelf, medewerkers en het bedrijf naar boven halen.

Dit voorjaar brengen we een groot feature verhaal met best practises in tijden van recessie. Wat doet u om de crisis te bedwingen en leveren die inspanningen ook wat op? Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar de redactie.

Reageer op dit artikel