artikel

‘Mr. Bean trekt veel aandacht

Horeca

Marianna van der Sterren van Bastion Hotels uit Amsterdam.

‘Mr. Bean trekt veel aandacht

Waarom sta je op deze beurs?
‘Samen met Mister Bean informeren we bezoekers over de mogelijkheden van onze hotels. We richten ons hierbij met name op studenten en andere werkzoekenden. De georganiseerde ‘Banenmarkt’ van donderdag is dan ook erg belangrijk voor ons.’

Wat is jouw indruk van deze beurs?
‘Over interesse hebben we door onze snurkende Mister Bean niet te klagen. Waarom wij juist hem in bed hebben gelegd? Hij trekt veel aandacht en slaapt goed, ondanks dat hij zijn teddybeer mist. Bij andere stands heb ik overigens weinig verrassends gezien. Dit verbaast me niets. Eerst presenteerden producenten altijd hun nieuwtjes op de Horecava, dat is echter al lang voorbij. Wel vind ik onze overbuurvrouw “Lily is Here” erg fleurig.’

Reageer op dit artikel