artikel

Mvo Horecava Congres

Horeca

Horecaondernemers die maatschappelijk verantwoord ondernemen als kans zien, kunnen op Horecava 2009 gratis inspirerende sessies bijwonen.

Mvo Horecava Congres

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is de standaard voor de 21e eeuw. Steeds meer horecaondernemers zien de businesscase van duurzaam ondernemen. Zij voeren energie- en waterbesparende maatregelen in, ontwikkelen gastvrije programma’s voor hun omgeving, oriënteren zich steeds meer op biologische voeding en communiceren over dit alles op heldere wijze. Zo wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds meer onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering.

Het programma

De Horecava en MVO Nederland willen aan deze duurzame horeca-initiatieven een boost geven en andere horecaondernemers op weg helpen hun eigen pad hierin te volgen. Daarom vindt tijdens de Horecava het MVO Horecava Congres plaats. Tijdens deze bijeenkomst (van 11.00 – 12.00 uur) spreken o.a.:

1) Saurriel Taus, Restaurant Fifteen

2) Willem Brethouwer, marktonderzoeker/directeur MarketResponse

3) Toos Hofstede, Gulpener Bierbrouwerij

4) Willem Lageweg, directeur MVO Nederland.

Zij vertellen hoe zij maatschappelijk verantwoord ondernemen en wat bedrijven er zelf aan kunnen doen. Uitgangspunt daarbij is de huidige, maar ook de nieuwe gasten aan het bedrijf te blijven binden.

Tijdens deze bijeenkomst ontmoet u andere collega ondernemers om ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen en misschien zelfs wel samen nieuwe initiatieven op te pakken.

MVO Nederland

MVO Nederland is de wegwijzer voor ondernemend Nederland op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als kennis- en netwerkorganisatie stimuleert MVO Nederland ondernemers om met MVO aan de slag te gaan.

Reageer op dit artikel