artikel

Nationale Catering Awards 2005

Horeca

Op donderdag 7 april worden ze weer uitgereikt: de Nationale Catering Awards. In vier categorieën worden talent en vakmanschap in de cateringbranche op passende wijze beloond.Schrijf u nu hier in!

Nationale Catering Awards 2005

Voor het eerst worden dit keer, naast de genoemde vier Awards, ook prijzen uitgereikt aan fabrikanten. Want ook excellente cateringproducten verdienen een beloning. Zij kunnen immers de omzet, het gebruiksgemak, het imago en uiteindelijk dus ook de levensvreugde van de cateraar aanzienlijk verbeteren.

Over deze fabrikanten-awards leest en hoort u de komende tijd nog veel meer.Nu al willen we u weer van harte oproepen om uzelf, uw collega, baas, medewerk(st)er, opdrachtgever, of misschien wel uw concurrent voor te dragen voor een Nationale Catering Award 2005. Graag zien wij uw aanmeldingen vóór 1 februari 2005 tegemoet!

De categorieën
De beste manager in de bedrijfscatering
Cateringmanagers in de bedrijfscatering kunnen, op basis van hun vakkennis, vakmanschap en visie, meedingen naar deze Award. Het maakt hierbij niet uit of de managers in dienst zijn van een cateringbedrijf of van een organisatie die de catering in eigen beheer uitvoert.

De beste manager (of ondernemer) in de partycatering
Party- en evenementencateraars in al hun verschijningsvormen kunnen meedingen naar deze Award. Goed vakmanschap, visie en kennis van zaken zijn uiteraard de uitgangspunten waar de jury op zal letten.

De beste manager in de instellingscatering of voedingsdienst
Managers en/of hoofden Voeding uit alle sectoren van de instellingswereld kunnen genomineerd worden voor deze Award. Ook hier zijn de voornaamste criteria goed vakmanschap, visie op het vak en kennis van zaken.

Goed gastheerschap
Deze Award is bedoeld voor een medewerk(st)er in de catering, die zich onderscheidt van zijn of haar collega’s door een grote mate van gastvrijheid en vakmanschap tentoon te spreiden. De medewerk(st)er kan uit elke sector van de catering komen.

Reageer op dit artikel