artikel

Nieuw op Horecava: Wine Professional

Horeca

Het nieuwe evenement Wine Professional, gehouden parallel aan de Horecava, richt zich op de vakman met liefde voor wijnen en wijn-spijscombinatie. Van het betere eetcafé tot het toprestaurant. De organisatie is in handen van de RAI en The Wine & Food Association.

Nieuw op Horecava: Wine Professional

Vier dagen lang vormt het RAI Congrescentrum het decor voor presentaties, wedstrijden, proeverijen en wijn-spijscombinaties. De opzet is gericht op een sterke internactie tussen exposanten en bezoekers, in een stijlvolle ambiance.

Deze nieuwe loot aan de Horecava-tak, heeft een eigen toegangsbeleid. Zo weten exposanten zeker dat alleen echte belangstellenden aanwezig zijn. De organisatie verwacht ongeveer 5.000 professionele bezoekers.

De wedstrijden:
Tijdens Wine Professional vinden diverse wedstrijden plaats:
– Nationale Huiswijncompetitie voor restaurants, cafés en brasseries

– De klassieke wijnproefwedstrijd Grand Prix Saint Hubert

– Prijsuitreiking van Copa Jerez, verbonden aan sherry-spijswedstrijden voor restaurants.

Reageer op dit artikel