artikel

No stress

Horeca

De zomer is voor veel bedrijven de beste tijd om cocktails te verkopen. Een cocktail met een goed verhaal, een goede naam en uitstraling is dan goud waard.Moet je je voorstellen: hoogzomer. Voor uw gasten de mooiste tijd van het jaar. Een brandende zon, stranden vol vertier en schoonheid, lange zwoele avonden. En dat geldt tegenwoordig echt niet meer alleen voor de Spaanse costa’s. De tijd dat hele (Nederlandse) volksstammen daar op de playa’s lagen te bakken is een beetje voorbij. Avontuur en cultuur zijn tegenwoordig het motto voor de vakantie van veel mensen. Maar waar ze zich ook bevinden, of het nu op de Bahama’s, op Terschelling of op Ilha Grande in Brazilië is, een tropisch uitziende cocktail of longdrink is iets dat overal onlosmakelijk met het vakantiegevoel verbonden is.

No stress

Maak er een feest van voor uw gasten, en zorg dat alle ingrediënten die de vakantiepret kunnen verhogen en aansluiten bij het levensgevoel van dat moment voorhanden zijn. Een tot de verbeelding sprekende cocktail als de No Stress hoort daar zeker bij.

Ingrediënten:
10 cc Puschkin Black Sun
10 cc Licor 43
10 cc Passoã
10 cc De Kuyper Bluesberry
5 cc limoensap
10 cc Monin Coco
25 cc Maaze Fruit Punch

Draai alle ingrediënten in de blender tot een homogene mix. Voeg wat crushed ice toe. Serveren in een voorgekoeld, bij voorkeur ‘fancy’ glas.

Reageer op dit artikel