artikel

‘Om hier te verkopen moet je wel een woordje Limburgs spreken

Horeca

Maurits Eissens van Cooling Equipment uit Soest en John Gorissen van Gorissen Bedrijfskeukens uit Maastricht.

‘Om hier te verkopen moet je wel een woordje Limburgs spreken

Waarom staat u op deze beurs?
Maurits: ‘Voor ons als leverancier is dit een perfecte gelegenheid om de producten te promoten en onze dealers te ondersteunen. Alhoewel het hier wel erg belangrijk is om Limburgs te spreken. Tenminste, als je wat wilt verkopen. Een babbeltje in het Nederlands is prima, maar zodra het over geldzaken gaat, gaan ze al snel over op de Limburgse taal. Gelukkig spreekt onze dealer deze zuidelijke taal wel!’

Wat is uw indruk van deze beurs?
‘Het is een kwalitatief goede beurs. Zowel de presentatie als uitstraling is mooi en het publiek is zich heel gericht aan het oriënteren. In hun eigen streek zijn mensen nou eenmaal makkelijker bereid om te investeren. Wat dat betreft geloven we absoluut in het concept van regionale beurzen, als ze maar voldoende draagkracht hebben. Kwaliteit staat natuurlijk wel voorop.’

Reageer op dit artikel