artikel

Onderhoudsvrij

Horeca

Nieuw in het assortiment van Homint is een serie aluminium terrasstoelen. Eigentijdse stoelen, leverbaar in diverse trendy kleuren. De serie bestaat uit twee modellen: de Fast Europa met kruislingse spijlen in de rug en de Fast Olimpia met rechte spijlen in de rug. Beiden modellen hebben armleggers en zijn prima stapelbaar.

Onderhoudsvrij

Alle aluminium delen die elkaar raken bij het stapelen zijn voorzien van een kunststof bescherming, zodat de lak niet beschadigt. De kwaliteit van de stoelen wordt gewaarborgd door de fabriek die twee jaar volledige garantie verleent op de constructie en verkleuring. De Fast Europa en de Fast Olimpia hebben volgens Homint nauwelijks onderhoud nodig, wat bespaart op de personeelskosten tijdens het terrasseizoen.

Matthijs Snikkenburg van Homint somt nog een voordeel op: ‘De stoelen zijn gegarandeerd te gebruiken in omgeving van de zee zonder dat het aluminium aangetast wordt door de zoute lucht. Voor een onderhoudsvrij en kleurrijk terras zijn dit de ideale stoelen.’

Homint, Emmeloord. Tel. (0527) 63 12 20. www.homint.nl.

Reageer op dit artikel