artikel

Ontdek de Horecava

Horeca

De Horecava biedt een uniek programma voor professionals in horeca, cateirng en zorg. Het is de horecavakbeurs met het meeste complete aanbod, de opvallendste innovaties en de actueelste trends.

Ontdek de Horecava

Toegang, tijden, exposanten en treinkaartjes

Openingstijden: maandag 9 tot en met donderdag 12 januari 2012 van 11.00 tot 18.00.

Toegangskaarten Horecava

Toegang tot de Horecava bedraagt € 50,00. Bestel uw kaart in de voorverkoop via de website en bespaar zo € 15,00. U kunt uw kaarten vanaf medio november 2011 bestellen. De voorverkoop is tot en met 4 januari. Horecava is alleen toegankelijk voor vakbezoekers. Bij de aankoop van uw entreekaart vragen wij naar het Kamer van Koophandelnummer van uw bedrijf. De minimale leeftijd voor bezoekers is 18 jaar.

Voordelig reizen met de trein naar de Horecava

Voor slechts € 7,50 reizen Horecava-bezoekers wederom met een NS-dagretour 2e klas vanaf elk NS-station in Nederland met de trein naar het station Amsterdam RAI. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de entree van Horecava. Goedkoop en filevrij naar Amsterdam RAI Het Horecava treinretourtje bespaart vooral de Horecava-bezoekers van buiten de Randstad een aanzienlijk bedrag in reiskosten. Ook bespaart het beursbezoekers fileleed rondom het RAI complex. Daarnaast past het initiatief bij de MVO-ambitie van Amsterdam RAI. Bereikbaarheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt. In vergelijking met autoverkeer stoot een trein immers veel minder CO2 uit.

Treinkaartje bestellen

Een treinkaartje is gelijktijdig te bestellen met de registratie voor een bezoek aan Horecava. Daarbij hoeft men nog niet te weten wat de bezoekdag wordt. Dat kan bepaald worden bij het uitprinten van het e-ticket, eventueel op de dag van vertrek.

Toch per auto?

Wie per auto blijft komen, wordt dringend verzocht de aanwijzigen op de autosnelwegen te volgen. Zo worden bezoekers naar de dichtstbijzijnde vrije parkeerplaatsen begeleid vanwaar er een gratis en snelle pendeldienst is.

Extra services

» Download hier een overzicht van alle exposanten

» Download hier het noviteitenoverzicht Horecava 2012

» Download hier de plattegrond Europacomplex Amsterdam RAI

» Download hier de plattegrond Hollandcomplex Amsterdam RAI

Reageer op dit artikel