artikel

Oosters IJsfondue

Horeca

Spuit over de bodem van een schaaltje wat slagroom. Schep hierop een bol kokosijs, een bol sinaasappel-cointreau-ijs en een bol chocolade-ijs. Garneer dit met een halve vijg, een plak gedroogde ananas en een walnoot en steek in het kokosijs twee mikadostokje. Leg in een tweede schaaltje twee gedroogde pruimen, een dadel en drie balletjes die […]

Oosters IJsfondue

Spuit over de bodem van een schaaltje wat slagroom. Schep hierop een bol kokosijs, een bol sinaasappel-cointreau-ijs en een bol chocolade-ijs. Garneer dit met een halve vijg, een plak gedroogde ananas en een walnoot en steek in het kokosijs twee mikadostokje. Leg in een tweede schaaltje twee gedroogde pruimen, een dadel en drie balletjes die bestaan uit een fijngemalen mengsel van gedroogde vijgen, dadels en gemengde noten. Plaats hiernaast een waxinelichtje, steek het aan en zet hierop een bakje met warme ‘fonduesaus’ van kokosmelk, witte chocola en sinaasappellikeur met daarop een snufje kaneelpoeder en wat gedroogde kokos. Serveer beide schaaltjes uit op een plateau.

Kostprijs:€1,86

Verkoopprijs:€7,77

De beschrijvingen van de ijscoupes zijn volgens opgave van de deelnemers. Bij de kostprijs is het arbeidsloon inbegrepen. De verkoopprijs is inclusief BTW.

Reageer op dit artikel