artikel

Op jacht naar de beste 100 cafés

Horeca

Hier staan ze dan. Vijf vrouwen, twaalf mannen. Het nieuwe caféteam van Misset Horeca. Hun opdracht voor de komende maanden: anoniem, verspreid over heel het land, van Vlissingen tot en met Terschelling, cafés te vinden die in aanmerking komen voor de eerste Top-100 van beste cafébedrijven van Nederland. Plus nog eens 100 à 150 cafés te vinden die zullen worden meegenomen in een lijst van aanbevolen cafébedrijven.

Op jacht naar de beste 100 cafés

De Top-100 van beste cafés van Nederland is een nieuw initiatief van Misset Horeca. In het najaar zal in een speciale bijlage deze ranglijst worden gepubliceerd. De bedoeling is om, in navolging van restaurantgidsen als Lekker en Michelin, een betrouwbare, onafhankelijke landelijke cafégids te maken. Daarmee hoopt Misset Horeca de betere cafés onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

het caféteam beoordeelt de cafés onder meer op gastvrijheid, service, sfeer, vakmanschap, hygiëne en productverzorging. Aan de nummer 1 van de ranglijst wordt de titel Café van het Jaar toegekend. In dat topbedrijf zal de redactie van Misset Horeca het gastvrijheidsbeeld overhandigen

De Top-100 van beste cafés van Nederland is een nieuw initiatief van Misset Horeca. In het najaar zal in een speciale bijlage deze ranglijst worden gepubliceerd. De bedoeling is om, in navolging van restaurantgidsen als Lekker en Michelin, een betrouwbare, onafhankelijke landelijke cafégids te maken. Daarmee hoopt Misset Horeca de betere cafés onder de aandacht van een groot publiek te brengen.

het caféteam beoordeelt de cafés onder meer op gastvrijheid, service, sfeer, vakmanschap, hygiëne en productverzorging. Aan de nummer 1 van de ranglijst wordt de titel Café van het Jaar toegekend. In dat topbedrijf zal de redactie van Misset Horeca het gastvrijheidsbeeld overhandigen

Reageer op dit artikel