artikel

Oproep deelname Lekkerste broodjeswedstrijd

Horeca

Ieder jaar wordt er op de Horecava gestreden om de titels ‘Lekkerste Broodje Horeca’ en ‘Lekkerste Broodje Catering’. Deelname aan deze wedstrijd lijkt steeds populairder te worden. Topkok Ad Janssen roept nu iedereen in een zelfgemaakte video op om zich in te schrijven voor deze bijzondere wedstrijd.
Bekijk de video en schrijf u direct in…

Oproep deelname Lekkerste broodjeswedstrijd

Bekijk hier de video…

Heeft u na het bekijken van deze video besloten om inderdaad deel te gaan nemen aan deze wedstrijd? De inschrijving voor de nieuwe wedstrijden start vanaf vandaag. Geïnteresseerden kunnen zich dan inschrijven via www.wedstrijden.nl. De finale van de wedstrijd vindt plaatst tijdens de Horecava begin 2007.

Wilt u meer eerst meer weten over deze wedstrijd én alvast wat recepten van oudwinnaars bekijken? Ga dan hier naar ons speciale Lekkerste broodjesdossier.

Reageer op dit artikel