artikel

Oseven met Den Blijker in zee

Horeca

Oseven heeft Herman den Blijker aan de haak geslagen. Het visrestaurant Las Palmas van de tv-kok is door de cateraar als concept op locatie neergezet. En wel tijdens het toonaangevende vijfdaagse hippische event CHIO in Rotterdam.

Oseven met Den Blijker in zee

Naast de verzorging van de loges, de diverse VIP-ruimtes en het a la carte restaurant XXX, bouwde Oseven in het zogeheten Stroodorp een bijzonder restaurant; Las Palmas Op Locatie. Den Blijker was verantwoordelijk voor de culinaire collectie, Oseven voor de gastvrije uitvoering van de bediening in het gezellige visrestaurant.

Sinds de transformatie van Oseven is het CHIO het tweede grote sportevenement, na het ABN Amro World Tennis Tournament, in nieuwe stijl. Algemeen Directeur Erwin Verschoor kijkt terug op uiterst succesvolle dagen: ‘Wij zijn bijzonder trots dat wij als hospitality partner aan dit prestigieuze event zijn verbonden. We hebben veel positieve reacties in ontvangst mogen nemen en dat is voor mij een bevestiging dat wij met Oseven de juiste weg zijn ingeslagen.’

Zilveren jeans

Tijdens de jubileumeditie van 60-jarige CHIO presenteerde Oseven zich in vol ornaat met haar nieuwe huisstijl inclusief nieuwe kledinglijn, ontworpen door Martijn Lusink van Oger Corporate Fashion. Hierbij springt de glinsterende, zilveren jeans zeker in het oog.

Komende zomermaanden is Oseven actief op nog meer sportieve evenementen; de Champions Trophy Hockey in Rotterdam, De Haarlemse Honkbalweek en de Amsterdam Polo Trophy. Ook de Robeco Zomerconcerten in het Amsterdamse Concertgebouw worden gecaterd door Oseven.

Bekijk hier de foto’s

Reageer op dit artikel