artikel

Paasbrood verrassend anders

Horeca

Pak het paasontbijt dit jaar in uw restaurant eens anders aan en serveer het paasbrood in een verrassend nieuw jasje. Kies bijvoorbeeld voor de eigentijdse knapperig gebakken wentelteefjes van paasbrood met een fris zoete appelsalsa met een vleugje basilicum.

Paasbrood verrassend anders

Pak het paasontbijt dit jaar in uw restaurant eens anders aan en serveer het paasbrood in een verrassend nieuw jasje. Kies bijvoorbeeld voor de eigentijdse knapperig gebakken wentelteefjes van paasbrood met een fris zoete appelsalsa met een vleugje basilicum.

Ook de heerlijk zoete en romige bread & butter puddinkjes van paasbrood met een zweem van vanille en sinaasappel bereik je een anders dan anders effect. Lekker als warm hapje bij een late paasbrunch of als toetje bij het paasdiner. Op deze manier kunt u uw brunchgasten dit jaar ouderwets laten genieten van eigentijds paasbrood.

Bekijk hier een aantal recepten met als hoofdingrediënt paasbrood:
Paasbrood wentelteefjes met appel-basilicumpasta
Bread & butter pudding van paasbrood
Paasbrood met mascarpone en lemon curd
Paasbrood met mascarpone en sinaasappel
Tosti van paasbrood
Paasbrood met Pasha

Reageer op dit artikel