artikel

Paprika gevuld met shoarmavlees

Horeca

Ingrediënten2 rode paprika’s2 sjalotjes2 aardappelen300 g shoarmavlees4 takjes peterselie50 g oude geraspte kaas BereidingWas paprika’s. Halveer in lengte en verwijder zaadlijsten. Pel sjalotjes of ui en snipper heel fijn.Schil en was aardappelen en snijd in kleine blokjes. Smeer koekenpan in met klein beetje olijfolie. Laat sjalotje of ui even fruiten. Laat shoarmavlees en aardappelen even […]

Paprika gevuld met shoarmavlees

Ingrediënten
2 rode paprika’s
2 sjalotjes
2 aardappelen
300 g shoarmavlees
4 takjes peterselie
50 g oude geraspte kaas

Bereiding
Was paprika’s. Halveer in lengte en verwijder zaadlijsten. Pel sjalotjes of ui en snipper heel fijn.Schil en was aardappelen en snijd in kleine blokjes. Smeer koekenpan in met klein beetje olijfolie. Laat sjalotje of ui even fruiten. Laat shoarmavlees en aardappelen even mee bakken.Knip peterselie erboven fijn en schep door elkaar.

Vul paprikahelften met vleesmengsel en doe in magnetronschaal. Laat in magnetron in ongeveer 10 minuten op vol vermogen bijna gaar worden. Strooi kaas erover. Laat in magnetron in ongeveer 4 minuten op vol vermogen gaar worden en laat kaas smelten. Serveer direct.

Ingrediënten
2 rode paprika’s
2 sjalotjes
2 aardappelen
300 g shoarmavlees
4 takjes peterselie
50 g oude geraspte kaas

Bereiding
Was paprika’s. Halveer in lengte en verwijder zaadlijsten. Pel sjalotjes of ui en snipper heel fijn.Schil en was aardappelen en snijd in kleine blokjes. Smeer koekenpan in met klein beetje olijfolie. Laat sjalotje of ui even fruiten. Laat shoarmavlees en aardappelen even mee bakken.Knip peterselie erboven fijn en schep door elkaar.

Vul paprikahelften met vleesmengsel en doe in magnetronschaal. Laat in magnetron in ongeveer 10 minuten op vol vermogen bijna gaar worden. Strooi kaas erover. Laat in magnetron in ongeveer 4 minuten op vol vermogen gaar worden en laat kaas smelten. Serveer direct.

Reageer op dit artikel