artikel

Paresto-personeel zit er warmpjes bij

Horeca

Ook defensiecateraar Paresto neemt deel aan de Nationale Dag van de Cateringmedewerker, zegt Esther Navest van de sectie marketing & communicatie:

Paresto-personeel zit er warmpjes bij

‘Deze dag wordt bij ons altijd meegenomen in de jaarplanning. Via Veneca is deze dag bekend bij ons. Op alle kazernes van Defensie waar wij de catering verzorgen, worden de cateringmedewerkers in het zonnetje gezet. Alle cateringmedewerkers van Paresto ontvangen naast een heerlijk lekker gebakje een leuke en warme attentie; een fleecejas. Die zijn uitgereikt deze door de cateringmanangers.

Zelfs het Management Team van Paresto draagt haar steentje bij. Zij zijn het land in gegaan om op een aantal locaties de fleecejassen uit te reiken en een gebakje mee te eten.

Uiteraard worden er foto’s gemaakt. Deze foto’s worden gebruikt voor een bericht op het intranet en in ons personeelsblad Van t Huis.

Wij zijn erg trots op onze medewerkers. Iedere Parestomedewerker zet zich voor 100 procent in om de gasten het naar de zin te maken. Een succesvolle organisatie is grotendeels te danken aan de inzet en inspanning van de medewerkers. Hiervoor willen wij alle cateringmedewerkers bij Paresto ontzettend bedanken. Deze dag grijpen wij dan ook aan om hier extra bij stil te staan.

De opzet van deze dag is naar onze mening goed. Het is aan de organisatie zelf hoe zij hier invulling aan kunnen geven.’

Reageer op dit artikel