artikel

Peper & zout

Horeca

Peper & zout

Peper & zout

Peper en zout zijn onmisbare smaakmakers die altijd in huis zijn. Herontdek deze veelzijdige ingrediënten in bijna honderd verrassende en verrukkelijke recepten – niet alleen hartige maar ook zoete! Lees daarnaast alle informatie over peper en zout en de verschillende soorten die er bestaan.

159 pagina’s, 18 x 29 cm, geheel in kleur

Prijs : € 15,95

Bestellen>>>

Boek vol zwart en wit

Onmisbaar voor elke kok: de smaakmakers peper en zout. Dat er meer varianten en culinaire mogelijkheden zijn met deze witte en zwarte keukenwaarden blijkt uit Peper & zout. Auteur Jody Vassallo neemt haar lezers in twee delen mee in de wereld van zoutsoorten, melanges en haar toepassingen en vervolgens voor peper. Naast bekende technieken met zout zoals inmaken van citroenen en het maken van een zoutkorst zijn er tal van toepassingen opgenomen. Zoals het maken van een roze pepervinaigrette, yogurtballen in een peperjasje en vanillepepersiroop.

De vormgeving van het boek is aantrekkelijk. De gerechten zijn stijlvol gefotografeerd: de zoutrecepten tegen een witte achtergrond en die met peper tegen een zwart/antraciete.

(Recensie MissetHoreca 36 d.d. 08-9-2006)

Reageer op dit artikel