artikel

Pita-clubsandwich

Horeca

Ingrediënten
300 gram oesterzwammen
1 tomaat
75 gram geitenkaas
1 rijpe avocado
1/2 eetlepel citroensap
1 eetlepel fijngehakte bieslook
zout
peper
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels (balsamico)azijn
3 pitabroodjes

Pita-clubsandwich

Bereiding
Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snij deze in blokjes. Verkruimel de geitenkaas. Schil deavocado en prak het vruchtvlees in een diep bord fijn. Schep het citroensap met de tomaat, debieslook en de helft van de geitenkaas erdoor.Voeg zout en peper naar smaak toe.

Veeg deoesterzwammen schoon, snij de steeltjes eraf.Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak deoesterzwammen op hoog vuur bruin, laat hetvocht verdampen. Besprenkel de oesterzwammenmet de balsamicoazijn en laat het vocht verdampen.Strooi er zout en peper over.

Rooster depitabroodjes en snij ze overlangs door. Bestrijk4 helften royaal met het avocadomengsel, legde oesterzwammen erop en strooi de rest van degeitenkaas erover. Leg op 2 borden elk 2 belegdepitabroodjes op elkaar en dek ze af met de laatstepitabroodhelften.

Reageer op dit artikel