artikel

Plastic fles-lampion

Horeca

Plastic fles-lampion Materiaalplastic fles (bijvoorbeeld van sla-olie) verschillende stukjes (vlieger)papier ongeveer 20 cm crêpe-papier schaar lijm perforator ijzerdraad schildersplakband Werkwijze Knip een plastic fles vanaf de onderkant op ongeveer 10 cm af. Beplak de fles met papier. Plak aan de bovenkant een strook crêpepapier. Maak in de fles met een perforator twee gaten en haal […]

Plastic fles-lampion

Plastic fles-lampion

Materiaal
plastic fles (bijvoorbeeld van sla-olie)
verschillende stukjes (vlieger)papier
ongeveer 20 cm crêpe-papier
schaar
lijm
perforator
ijzerdraad
schildersplakband

Werkwijze
Knip een plastic fles vanaf de onderkant op ongeveer 10 cm af. Beplak de fles met papier. Plak aan de bovenkant een strook crêpepapier. Maak in de fles met een perforator twee gaten en haal hierdoor een ophanglus van ijzerdraad. Plak af met schilderplakband.

Terug naar het artikel

Reageer op dit artikel