artikel

Presenteren in een puntzak

Horeca

Patat uit een puntzak, dat is pas lekker, véel lekkerder dan uit zo’n kaal kunststof bakje. Zou het?

Presenteren in een puntzak

Hoe het ook zij, een puntzak heeft een ambachtelijke gulle uitstraling met een vleugje nostalgie. Zeker als je er ook nog Oudhollandse snoepjes in presenteert en de puntzak maakt van bruin pakpapier. Een leuke presentatie van snoepjes bij de thee of gewoon als aardigheidje voor de kinderen.

Bij Oudhollandse snoepjes kunt u overigens denken aan pepermunt en pepermuntkussentjes, (munt)drop, kaneelkussentjes, hartjes, hopjes, en natuurlijk pepernoten. Wie nog wat ideetjes met betrekking tot snoep wil opdoen kan op internet terecht op snoepjes.pagina.nl.

Met puntzakken kun je nog veel meer doen. De proef op de som: Leg eens vier bonsbons op een schoteltje of een schaaltje. Daar wordt geen mens heet of koud van. Doe het nu eens anders. Zet vier puntzakjes in borrelglaasjes en deponeer in elk zakje een bonsbons. U moet toegeven, dat ziet er heel wat verrassender en guller uit.
Op zo’n manier kun je allerlei producten presenteren. Ook leuk voor de high tea.

Reageer op dit artikel