artikel

Prijs Oplocatie-nieuwsbrief uitgereikt

Horeca

Simone Hagedoorn en Celine Duinsbergen (Imtech ICT) hebben de hoofdprijs van de Oplocatie.nl arrangementennieuwsbrief in ontvangst genomen. De twee ontvingen uit handen van Sandra Bron, Anywhere Event en Incentive Travel, een cheque voor een compleet verzorgd 4-daags midzomernachtarrangement in Finland.

Prijs Oplocatie-nieuwsbrief uitgereikt

Anywhere stelde de prijs beschikbaar bij de lancering van de arrangementennieuwsbrief van Oplocatie.nl op Evenement 2006. Iedereen die zich op de beurs aanmeldde voor de nieuwsbrief maakte kans op één van de zestien arrangementen, met de reis naar Finland als hoofdprijs. Uiteindelijk meldden honderden bezoekers zich aan. Simone Hagedoorn, van de afdeling communicatie en marketing van Imtech Amersfoort, was de gelukkige en koos haar collega Celine Duinsbergen om mee te gaan naar de midzomernachten in het Finse Rovanimie. De twee vertrekken half juni naar Finland.

Aanmelden voor de Oplocatie Arrangementen-nieuwsbrief kan nog altijd. Ga naar en meldt u aan. Dan ontvangt u iedere maand een handig en duidelijk overzicht met de nieuwste en meest interessante arrangementen.

Reageer op dit artikel