artikel

‘Producten presenteren moet op een persoonlijke manier

Horeca

Anne Marie Ziemer van King Nederland uit Tiel.

‘Producten presenteren moet op een persoonlijke manier

Waarom staat u op deze beurs?
We informeren bezoekers over de mogelijkheden van onze disposables en guestsupplies. Dit doen we op een persoonlijke wijze. We scannen hier namelijk hun bedrijfslogo in, draaien dit op doorzichtig materiaal uit en plakken het op bijvoorbeeld een zeepflesje. Op deze manier hebben ze meteen een idee hoe het product voor hun bedrijf er uitkomt te zien. Hier krijgen we veel positieve reacties op.’

Wat is uw indruk van deze beurs?
Ik vind het echt een perfecte beurs met veel doelgericht publiek. Het is zelfs zó druk dat ik nog niet eens de kans heb gezien om de stand uit te komen om ook zelf de beurs te bekijken. Wel valt het me op dat de beurs ruimer is opgezet dan vorige jaren. Zo zijn de gangpaden zijn nu bijvoorbeeld breder. Voor bezoekers is dat wel net zo prettig. Als ze nu ergens stil willen staan kan dat ook zonder dat dan ze meteen omver worden gelopen.’

Reageer op dit artikel