artikel

Prorest gaat werken met jaargetijden

Horeca

Prorest Catering heeft een nieuw concept ontwikkeld voor al haar personeelsrestaurants. Daarbij staan de vier jaargetijden herfst, winter, lente en zomer centraal. Elk kwartaal wordt het restaurant met banieren, posters en bijpassende attributen aangepast aan het seizoen. De Schiedamse cateraar streeft op deze manier naar uniformiteit, maar wel met (vier) verschillende uitstralingen.

Prorest gaat werken met jaargetijden

Alle restaurants die worden gecaterd door Prorest, zijn sinds eind september aangekleed in herfststijl. Dus met najaarskleuren, herfstachtige taferelen en seizoensgebonden gerechten. Tot het begin van de winter staat in elk restaurant een hertje, dat dan plaatsmaakt voor een sneeuwpop.

‘We werkten in het verleden wel met concepten’, vertelt Mariska Wiersma, belast met de p.r., ‘maar wilden onze restaurants uniformiteit geven zonder te moeten vasthouden aan een centrale uitstraling. Door de aankleding elk seizoen te wijzigen, hebben de restaurants elk kwartaal een ander aanzicht.’

Awards
Tijdens de presentatie van het nieuwe concept, reikte Prorest de jaarlijkse awards uit aan de beste manager, medewerker en locatie. Winnaar in de eerste categorie werd Klaudia Reinaart van het bedrijfsrestaurant van ABN/Amro in Heerlen.

Beste cateringmedewerkster van 2002 werd Kim Vissenberg van het bedrijfsrestaurant van Fri-Jado in Breda. De award voor beste locatie ging naar het team van de Sociale Verzekeringsbank in Deventer.

Daarnaast werd Jane Mansoer uitgeroepen tot winnaar van de buitengewone categorie, omdat zij al 12,5 jaar de administratie verzorgt op het hoofdkantoor.

Reageer op dit artikel