artikel

Randstad

Horeca

Ook bij Randstad bevestiging van ‘het prima op weg zijn’. Op eigen verzoek werd in het voorjaar door adviesbureau Hospitality Consultants een klantenenquête gehouden. Met voor de restauratieve diensten een fraaie 8.

Randstad

Cateraar: Eigen beheer
Opdrachtgever: Randstad (<a href=”http://www.randstad.nl”>www.randstad.nl</a>)
Locatie:: Diemermeere 25, Diemen
Cateringmanager: Ralph Boermans
Aantal medewerkers: 19 (9 parttime)
Contract: n.v.t.
Omzet: 2,24 miljoen euro
Aantal gasten: 850 (lunch)
Gemiddelde besteding: €2,80
Openingstijden restaurant: 8.30 – 14.00 uur

Ook bij Randstad bevestiging van ‘het prima op weg zijn’. Op eigen verzoek werd in het voorjaar door adviesbureau Hospitality Consultants een klantenenquête gehouden. Met voor de restauratieve diensten een fraaie 8 als rapportcijfer. Laat Randstad in het gasttevredenheidsonderzoek van de Awards nou een 8+ scoren! Ook geen toeval, in beide onderzoeken scoren de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van de medewerkers nr. 1 posities. De lach is zelfs terug te zien op de foto.

» Bekijk hier een fotoreportage

Het restaurant is in eigen beheer. De inrichting ziet er gelikt uit. Diverse ‘belevingen’ zijn gecreëerd door middel van divers maar toch bindend meubilair en decoratie.

Ook top: iedere tafel is gedekt en iedere zitplaats voorzien van een gesteven servet die puntig fier omhoog staat.

Met kleurgebruik wordt aangegeven in welke mate gerechten of producten verantwoord zijn. Verder een ruime keuze in biologische en IKB-producten. ‘Daar zouden we echter nog veel verder in willen gaan’, wordt aangegeven. ‘Vooral ook omdat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Randstad een essentieel uitgangspunt is bij alle activiteiten’. Het cateringteam heeft overigens lef. In de briefing aan de jury zat een foto ‘van op de avond van de uitreiking’ Niet nodig om te zeggen dat alle cateringmedewerkers met beide armen aan het juichen zijn….

Reageer op dit artikel