artikel

Rigoureuze veranderingen in top ISS

Horeca

Bij facilitair dienstverlener en bedrijfscateraar ISS zijn er forse veranderingen doorgevoerd in de top. Nieuw aangesteld zijn: een algemeen directeur, een commercieel directeur en een directeur P&O. Het bedrijf gaat ook nog eens verhuizen.

Rigoureuze veranderingen in top ISS

De nieuwe algemeen directeur van ISS Facility Services heet Gerard Brand (foto) en treedt per 1 mei in dienst. Hij volgt André Bakker op. Verder werd Ronald Boesjes benoemd tot Commercieel Directeur Corporate Accounts en wordt de nieuwe directeur Personeel & Organisatie Rutger Verbeet.

Volgens woordvoerder Thirza Stam moet er achter de rigoureuze veranderingen aan de top niets gezocht worden. ‘Dat is meer toeval dan wijsheid. Bakker besloot om zijn loopbaan buiten ISS voort te zetten, de functie van Boesjes was er eigenlijk nog niet en Verbeet volgt Bert Drenth op die een andere uitdaging aan gaat’, aldus Stam, die overigens zelf sinds kort de opvolgster is van pr-vrouw Leontine de Klerk.

Omdat ISS op de huidige locatie uit haar jasje groeit staat er een ook een verhuizing van het bedrijf op de planning. Het hoofdkantoor komt te staan op het nieuwe bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. De ruimtes worden in de loop van mei betrokken.

Bij ISS Facility Services heeft wereldwijd 300.000 werknemers, waarvan 21.000 in Nederland bij ISS. De jaaromzet in ons land bedroeg (in 2004) 416 miljoen euro.

Reageer op dit artikel