artikel

Rob Doesborg

Horeca

De Stichting Pepeyn in het Limburgse Pey-Echt herbergt zo’n 420 meervoudig gehandicapte bewoners. Het streven van de stichting is om meervoudig gehandicapten zoveel mogelijk te integreren in de ‘normale’ samenleving. Zelfstandigheid wordt dus gestimuleerd en dat uit zich ook in de maaltijden, die onder begeleiding zoveel mogelijk door de bewoners zelf worden gekookt.Rob Doesborg staat […]

Rob Doesborg

De Stichting Pepeyn in het Limburgse Pey-Echt herbergt zo’n 420 meervoudig gehandicapte bewoners. Het streven van de stichting is om meervoudig gehandicapten zoveel mogelijk te integreren in de ‘normale’ samenleving. Zelfstandigheid wordt dus gestimuleerd en dat uit zich ook in de maaltijden, die onder begeleiding zoveel mogelijk door de bewoners zelf worden gekookt.Rob Doesborg staat als hoofd van de voedingsdienst garant voor een regelmatig wisselend assortiment in het restaurant.

Hij kiest daarbij vrijwel louter verse producten en let expliciet op de aanwezigheid van vitaminen en mineralen, in de wetenschap dat gezonde voeding leidt tot een groter gevoel van welzijn bij de bewoners. Hij is zeer kieskeurig bij de inkoop want alleen het beste is goed genoeg voor zijn bewoners. Rob Doesborg is altijd opgeruimd en weet zijn collega’s ook op drukke en moeilijke dagen uitstekend te stimuleren en te motiveren. Daarnaast verliest hij de hygiëne in de keuken geen moment uit het oog. Communicatief is Rob Doesborg zeer sterk, waardoor hij bij externe contacten vaak meer gedaan krijgt dan zijn omgeving in eerste instantie voor mogelijk hield.

Reageer op dit artikel