artikel

Ron de Jong

Horeca

Sinds bijna een jaar werkt Ron de Jong als catering manager bij opleidings- en trainingscentrum Azlan in Zoetermeer. Zijn gasten zijn hierdoor, in tegenstelling tot die van veel andere catering managers, geen week dezelfde. Binnen de beperkte ruimte die hij van zijn opdrachtgever ter beschikking krijgt, weet Ron de Jong van elke lunchpauze een plezierig […]

Ron de Jong

Sinds bijna een jaar werkt Ron de Jong als catering manager bij opleidings- en trainingscentrum Azlan in Zoetermeer. Zijn gasten zijn hierdoor, in tegenstelling tot die van veel andere catering managers, geen week dezelfde. Binnen de beperkte ruimte die hij van zijn opdrachtgever ter beschikking krijgt, weet Ron de Jong van elke lunchpauze een plezierig intermezzo te maken.Zijn horeca-achtergrond laat zich hierbij goed gelden; meer dan zijn werkgever hem soms lief is zet hij zich in om van het bedrijfsrestaurant een gezellige eetgelegenheid te maken.

Ron laat zich graag zien aan zijn gasten en maakt ook op de drukste momenten van de dag altijd wel even tijd vrij voor een persoonlijk praatje. Hij is geen man die achter de schermen werkt en toont oprechte interesse in zijn bezoekers.Ondanks het feit dat de meesten van zijn gasten na een paar dagen training nooit of pas jaren later weer terugkeren bij Azlan, hecht Ron de Jong aan een regelmatig wisselend assortiment, zodat de lunchpauze voor niemand een sleur wordt. Behalve voor zijn gasten is Ron de Jong ook voor zijn personeelsleden het zonnetje in huis. Hij is open en eerlijk en hecht aan veel onderlinge communicatie.

Reageer op dit artikel