artikel

Ron Koebrugge

Horeca

Hij rolde toevallig de evenementencatering in en is daar nu een grootheid als het gaat om grootschalige evenementen. Concerten, manifestaties en sportevenementen, het kan Ron Koebrugge niet groot genoeg zijn. Enkele voorbeelden van door Koebrugge gecaterde evenementen: de Rotterdamse marathon en Lowlands. Hoe groter het evenement, hoe meer plezier voor Ron Koebrugge. Hij is als […]

Ron Koebrugge

Hij rolde toevallig de evenementencatering in en is daar nu een grootheid als het gaat om grootschalige evenementen. Concerten, manifestaties en sportevenementen, het kan Ron Koebrugge niet groot genoeg zijn. Enkele voorbeelden van door Koebrugge gecaterde evenementen: de Rotterdamse marathon en Lowlands. Hoe groter het evenement, hoe meer plezier voor Ron Koebrugge.

Hij is als cateraar vertegenwoordigd in de voetbalstadions van Feyenoord, Sparta, Excelsior en NAC. Bij die laatste club doet hij de gehele catering, van publiek tot sjiek. Alhoewel Ron Koebrugge inmiddels 40 vaste en zo’n 150 parttime medewerkers in dienst heeft, is hij altijd een ‘gewone jongen’ gebleven. Nooit uitbundig op de voorgrond. Nooit uit op media-aandacht en altijd zelf hard aan het werk achter de schermen. Want alleen met twee benen op de grond kun je geld verdienen, aldus Ron Koebrugge.

Reageer op dit artikel