artikel

Rookpluim

Horeca

Onder grote belangstelling heeft 3FM-dj Sander Lantinga woensdagavond de eerste echte RevuRookpluim-Award 2008 uitgereikt aan de eigenaren van café M’n Ex in Den Haag.

Rookpluim

Lantinga overhandigde de prijs, een oorkonde en een staande asbak met inscriptie, na een korte speech met als belangrijkste thema: ‘rokers zijn ook mensen!’. Onder zijn gehoor in de riante, maar gisteren geheel afgeladen rokersruimte van M’n Ex waren onder andere de Haagse wethouder Frits Huffnagel en de Haagse ‘nachtburgemeester’ en ‘beroepshagenees’ René Bom.

Mede-eigenaar Kees Pannevis van het winnende café verklaarde zeer vereerd te zijn met de prijs. ‘Toen we in de zaak ook een rokersruimte gingen inrichten, hebben we gezegd: laten we het helemaal goed doen, of anders maar helemaal niet.’

De RevuRookpluim wordt toegekend aan het café met de beste rookruimte van Nederland. De verkiezing is een initiatief van HierMagHetWel.nl en weekblad Revu. Sitebezoekers en Revulezers konden in de afgelopen maand per provincie een café nomineren, waarna een vakjury onder leiding van Lantinga uiteindelijk de landelijke winnaar aanwees.

Reageer op dit artikel